Holograf şi-a suspendat din nou cele două concerte din Bucureşti

Cele două concerte pe care trupa Holograf trebuia să le susţină, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 şi 26 februarie 2013, după ce le amânase pe cele din 22 şi 23 octombrie din cauza problemelor de sănătate ale lui Dan Bittman, vor fi suspendate până când solistul formaţiei se va reface complet.

391 afișări
Imaginea articolului Holograf şi-a suspendat din nou cele două concerte din Bucureşti

Holograf şi-a suspendat din nou cele două concertele din Bucureşti (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Cele două concerte "Cât de departe", pe care trupa Holograf trebuia să le susţină pe 22 şi 23 octombrie şi care au fost anulate din cauza problemelor de sănătate ale solistului Dan Bittman, au fost reprogramate pe 25 şi 26 februarie 2013, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti.

Acum, trupa a decis să le amâne din nou. "Vom suspenda concertele până suntem siguri că Dan va putea cânta. Trebuie să avem certitudinea 100% că se vor putea ţine la cel mai înalt nivel", a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf.

El a precizat că cele două concerte se vor desfăşura cel mai probabil în cursul anului 2013.

În 10 octombrie, într-un comunicat de presă, trupa Holograf a anunţat că a fost nevoită să îşi amâne cele două concerte "Cât de departe" care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului formaţiei, Dan Bittman, care au fost însă rezolvate.

"Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna", a declarat, pe 10 octombrie, Dan Bittman. 

Contactat la momentul respectiv de MEDIAFAX, Edi Petroşel, toboşarul formaţiei, a declarat că Dan Bittman a fost operat în 3 octombrie, la Viena, iar operaţia a fost una reuşită.

"A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare", a spus Edi Petroşel. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici