Holograf şi LaLa Band, împreună pe aceeaşi scenă pe 3 iunie

Trupa Holograf este invitata tinerilor din LaLa Band la concertul "LaLa Summer Love" pe care aceştia îl vor susţine pe 3 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează un comunicat.

Urmărește
1675 afișări
Imaginea articolului Holograf şi LaLa Band, împreună pe aceeaşi scenă pe 3 iunie

Holograf şi LaLa Band, împreună pe aceeaşi scenă pe 3 iunie (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Trupa Holograf a apărut într-unul dintre episoadele serialului-fenomen "Pariu cu viaţa", iar patru dintre cuplurile celebre din această producţie apar în videoclipul "Cât de departe", semnat de formaţie.

Holograf, una dintre cele mai mari şi importante trupe româneşti, îşi va face apariţia aproape de finalul concertului "LaLa Summer Love" de pe 3 iunie. Aceştia vor cânta piesa "Să nu-mi iei niciodată dragostea", pe care au interpretat-o şi alături de Vlad Gherman în "Pariu cu viaţa", dar şi melodia "Cât de departe", cel mai nou single Holograf.

Fanii trupei-vedetă a serialului "Pariu cu viaţa", difuzat de Pro TV, dar şi fanii Holograf îşi pot achiziţiona biletele pentru concert din reţeaua naţională Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro.

LaLa Band va concerta pe 2 şi 3 iunie la Arenele Romane, de la orele 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici