Horaţiu Mălăele a lucrat la filmul "Poker" alături de cei doi fii ai săi

Cea mai recentă peliculă a lui Sergiu Nicolaescu, "Poker", ce va avea premiera pe 9 aprilie, beneficiază de participarea actorului Horaţiu Mălăele, care pentru prima dată este implicat într-un proiect cinematografic alături de cei doi fii ai săi, Cristian şi Bogdan, informează MediaPro Distribution.

131 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Mălăele a lucrat la filmul "Poker" alături de cei doi fii ai săi

Horaţiu Mălăele a lucrat la filmul "Poker" alături de cei doi fii ai săi (Imagine:Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Cristian semnează genericul în calitate de asistent de regie, iar Bogdan este interpret al lui Titel la vârsta de 20 de ani, adică al versiunii tinere a personajului tatălui său în filmul "Poker".

Horaţiu Mălăele declară despre această experienţă: "A fost o nebănuită mirare, pentru că am descoperit în Bogdan - care deşi a terminat regia - calităţile native ale unui actor abil şi versatil, iar în Cristian, forţa unui regizor capabil să manevreze o echipă. Însă cel care va veni şi va lămuri lucrurile va fi viitorul".

Prin Titel Pangică, Horaţiu Mălăele dă viaţă, în comedia "Poker", unui reprezentant de seamă al lumii interlope, mai întâi ca membru al unui clan mafiot, iar după un timp, ca şef. Este susţinut din spate de prietenul său, Claudiu, care îl ajută să nu intre în puşcărie, măsluindu-i dosarele penale pe care le are. Spală bani şi nu se dă înapoi de la a crea scenarii care să-i susţină acţiunea - o creează pe mătuşa Tamara. Titel este un om parşiv şi care nu ezită să trădeze pentru a-şi atinge propriile scopuri. Îl îndepărtează pe Claudiu din funcţia de senator, pe care şi-o cumpără el. Îl trădează pe şeful său, Agârbiceanu, când acesta este plecat, luându-i locul în organizaţia mafiotă pe care o conduce.

În ceea ce priveşte interpretarea personajului Titel, Horaţiu Mălăele declară: "E un lucru inedit pentru mine, pentru că m-am aflat arareori în preajma unor asemenea tipologii. E spectaculos, e un om de lume nouă, un fel de Dinu Păturică modern. E o compoziţie extrem de ciudată în compoziţia extrem de ciudată a filmului".

Cea de-a doua comedie din cariera regizorului Sergiu Nicolaescu, după succesul "Nea Mărin Miliardar", "Poker" îi aduce în rolurile principale, alături de Horaţiu Mălăele, pe Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Ion Riţiu, Mircea Diaconu, Jean Constantin, Vasile Muraru şi Cătălina Grama (Jojo).

Din 9 aprilie, filmul "Poker" va putea fi urmărit în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timiş (Timişoara) şi la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Piteşti şi Iaşi), fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici