Horia Brenciu şi-a lăsat plete şi trece la rock, miercuri, la "Serviciul Român de Comedie"

Horia Brenciu este invitatul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Serviciul Român de Comedie", unde va avea o apariţie neobişnuită, abordând o ţinută 100% rock, informează Pro TV.

334 afișări
Imaginea articolului Horia Brenciu şi-a lăsat plete şi trece la rock, miercuri, la "Serviciul Român de Comedie"

Horia Brenciu şi-a lăsat plete şi trece la rock, miercuri, la "Serviciul Român de Comedie"

Miercuri, de la 20.30, "Serviciul Român de Comedie" continuă seria "Românii n-au talent" cu un invitat special, care va avea o apariţie neobişnuită. Horia Brenciu vine la Pro TV în show-ul lui Toni Grecu echipat corespunzător: cu plete, ochelari de soare, geacă din piele şi o atitudine 100 % rock!

"Este pentru prima oară când îl auzim pe Brenciu interpretând o baladă rock. Va cânta «Ploaia» a celor de la Cargo şi pot să vă spun că ne-a impresionat pe toţi: pentru că gluma e glumă, însă cântarea va fi live", spune Toni Grecu.

În aceeaşi rubrică, la "Serviciul Român de Comedie" (SRC) va reveni câştigătorul de anul trecut al concursului "Românii n-au talent", vestitul dansator la bară (Dragoş Muşat), care între timp şi-a făcut şcoală de dans la bară. Acesta va veni în platoul SRC cu doi elevi ai săi, Vasile şi Gheorghe (Cosmin Natanticu şi Claudiu Maier), alături de care va prezenta un număr incendiar de dans la bară. Iar premiera acestei rubrici o reprezintă cele două gazde, Costel şi Dorel, aceşti Smiley şi Pavel Bartoş de la SRC, care vor face propriul lor show în culise.

După cum recunoaşte Toni Grecu, întreaga ediţie "Serviciul Român de Comedie" de miercuri seară este dedicată zilei de 8 martie. Astfel, o serie personaje care întruchipează personalităţi politice, precum Sorin Ovidiu Vântu (Dragoş Muşat), Dinu Patriciu (Ducu Hancu), Traian Băsescu (Valentin Darie), Mihai Răzvan Ungureanu (Cătălin Neamţu), Victor Ponta (Iulian Postelnicu) şi Crin Antonescu (Cosmin Natanticu) vor spune poezii legate de această sărbătoare.

Iar în "Clanul Lupilor" se organizează petrecerea de 8 martie: în încercarea de a o elimina pe madam Marga (Jojo), Titel (Mihai Bobonete) îi face cadou un laptop rusesc cu cinci butoane, care explodează când se deschide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici