Horror-ul "Halloween", pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul de groază "Halloween", care prezintă copilăria plină de traume a unui ucigaş în serie, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a obţinut încasări de 26 de milioane de dolari de vineri până duminică, transmite AFP.

1 afișare

Horror-ul "Halloween" a reuşit să devanseze comedia "Super-răi", povestea a doi prieteni obsedaţi de fete, care a dominat în ultimele două săptămâni box office-ul din America de Nord. Comedia destinată adolescenţilor a obţinut încasări de 12 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia de acţiune "Balls of Fury", cu Christopher Walken în rolul principal, s-a situat pe poziţia a treia, după ce a obţinut încasări de 11 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

"Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon în rolul principal, bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum, a coborât de pe al doilea pe al patrulea loc, după ce a obţinut încasări de 10 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Din momentul lansării sale pe marile ecrane din America de Nord, în urmă cu patru săptămâni, filmul a reuşit să adune 200 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici