HOTELUL DE LUX din adâncuri: Cum arată complexul subacvatic unde o săptămână de cazare va costa 18.500 de euro - FOTO, VIDEO

Un hotel de lux subacvatic dotat cu restaurant, sală de sport şi chiar o capelă de nuntă, situat la aproximativ 12.000 de metri sub apă, are ca ofertă de cazare o săptămână pentru circa 18.500 de euro de persoană.

1363 afișări
Imaginea articolului HOTELUL DE LUX din adâncuri: Cum arată complexul subacvatic unde o săptămână de cazare va costa 18.500 de euro - FOTO, VIDEO

HOTELUL DE LUX din adâncuri: Cum arată complexul subacvatic unde o săptămână de cazare costă 18.500 de euro - FOTO, VIDEO (Imagine: www.poseidonresorts.com)

Aflat la 12.000 de metri sub apă, în laguna unei insule private din Fiji, complexul de vacanţă Poseidon Undersea Resort va cuprinde 25 de apartamente, precum şi un restaurant, bar, o sală de sport şi o capelă subacvatică de nuntă, informează Daily Mail.

Poiectul inovativ a apărut din ideea lui L. Bruce Jones, şeful companiei U.S. Submarines, Inc.

Pentru 15.000 de lire (aproximativ 18.500 de euro) de persoană pe săptămână, chiriaşii se vor bucura de serviciile complexului subacvatic, care va fi accesat printr-un lift de pe ţărmul insulei.

La suprafaţă vor fi 51 de camere de hotel în plus, precum şi un număr de restaurante şi de baruri, un spa, terenuri de tenis şi un teren de golf.

Un aspect menit să fie un mare punct de atracţie pentru vizitatori va fi peisajul subacvatic impresionant, plin de fenomene biologice surprinzătoare, precum peştii tropicali şi reciful de corali.

Pentru explorarea acestei lumi din adâncuri, cei cazaţi în hotel vor avea acces la patru submarine personale puse la dispoziţie de complex.

Deşi modulele transparente i-ar putea descuraja pe viitorii chiriaşi în privinţa intimităţii, acestea vor fi dotate cu jaluzele care vor putea fi trase peste ferestre.

De asemenea, vizitatorii îngrijoraţi de problemele de siguranţă care ar putea fi puse de o perioadă lungă petrecută sub apă sunt asiguraţi că astfel de temeri sunt nefondate.

Reprezentanţii complexului pretind, pe site-ul acestuia, că edificiile lui sunt bazate pe designul submarinelor pentru pasageri, pe care le descriu drept "cele mai sigure forme de transport din lume din punct de vedere statistic".

Modulele diverse ale hotelului sunt separate în ceea ce priveşte structura, aceasta însemnând că fiecare dintre ele poate fi închisă în cazul în care apare o problemă. De asemenea, camerele din plexiglas pot fi detaşate de fundul mării şi ridicate la suprafaţă dacă este necesar.

Conceptul complexului Poseidon s-a dezvoltat timp de mai mulţi ani, timp în care Jones şi partenerii lui au căutat capitalul necesar pentru a-şi transforma designurile cuprinzătoare în realitate.

Potrivit acestora, odată ce vor strânge suma necesară pentru începerea construcţiei, va fi nevoie de doar doi ani pentru a construi complexul subacvatic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici