Howard Donald de la Take That devine DJ într-un club din Ibiza

Howard Donald, unul dintre membrii grupului Take That, a acceptat să lucreze în calitate de DJ în această vară, într-un club din Ibiza.

57 afișări
Imaginea articolului Howard Donald de la Take That devine DJ într-un club din Ibiza

Howard Donald de la Take That devine DJ într-un club din Ibiza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Howard Donald a acceptat să lucreze ca DJ în clubul Eden de pe insula spaniolă, renumită pentru viaţa ei nocturnă, la rugămintea bunului său prieten, DJ-ul britanic Judge Jules, informează contactmusic.com.

Primul show pe care îl va susţine Howard Donald va avea loc în seara de 21 august, la trei săptămâni după ce grupul din care face parte, Take That, îşi va fi încheiat seria de concerte prevăzute pentru această vară în cadrul turneului Progress Live Tour.

Howard Donald şi-a început cariera de DJ după destrămarea trupei Take That în 1996, însă a renunţat la ea după ce renumitul grup britanic a decis în 2005 să se reunească.

Printre ceilalţi muzicieni importanţi care vor susţine show-uri la Ibiza alături de muzicianul britanic, cunoscut în calitate de DJ sub denumirea de DJHD, se află Marco V, Eddie Halliwell, Ferry Corsten şi DJ Judge Jules.

Grupul Take That îşi va începe turneul de vară Progress Live cu un concert în Sunderland din Marea Britanie pe 30 mai. După multe concerte programate în Europa, acest turneu se va încheia cu un show ce va avea loc la Munchen pe 29 iulie.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu au mai cântat împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează deja vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Turneul "Progress Live Tour" este deja sold-out, după ce fanii au cumpărat 1,1 milioane de bilete în prima zi în care acestea au fost puse în vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici