Hugh Grant şi Liz Hurley, despăgubiţi pentru încălcarea vieţii private

Actorul britanic Hugh Grant, fostul manechin Liz Hurley şi soţul acesteia, Arun Nayar, au obţinut, joi, despăgubiri de 58.000 de lire sterline (72.956 de euro) în urma unui acord încheiat pe cale amiabilă cu mai multe organe de presă care au publicat fotografii ale acestora fără acordul lor.

37 afișări
Imaginea articolului Hugh Grant şi Liz Hurley, despăgubiţi pentru încălcarea vieţii private

Liz Hurley şi soţul acesteia, Arun Nayar

Niciunul dintre reclamanţi nu a fost prezent joi, la Înalta Curte din Londra, unde s-a încheiat acordul pe cale amiabilă cu agenţiile Big Pictures UK şi Eliot Press SARL.

În afară de cele două agenţii, grupurile de presă Associated Newspapers şi News Group Newspapers vor contribui, de asemenea, la despăgubirea vedetelor pentru încălcarea vieţii private.

Grant, Hurley şi Nayar au fost fotografiaţi în octombrie 2007, pe când îşi petreceau vacanţa într-un complex turistic din Maldive, pe care l-au ales tocmai pentru că era izolat şi le permita protejarea intimităţii.

Fotografiile au fost apoi vândute mai multor ziare şi reviste mondene, printre care s-au numărat tabloidele britanice News of the World şi Mail on Sunday.

Avocatul reclamanţilor a indicat că agenţiile au recunoscut că nu aveau dreptul să facă fotografiile şi că au încălcat dreptul la intimitate al acestora.

Agenţiile şi-au cerut scuze vedetelor pentru incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici