Hugh Hefner va divorţa de soţia lui

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy şi proprietarul reşedinţei Playboy Mansion, în care locuieşte înconjurat de tinere fotomodele, a depus în instanţă documentele oficiale prin care a cerut divorţul de soţia lui, Kimberly Conrad.

242 afișări
Imaginea articolului Hugh Hefner va divorţa de soţia lui

Hugh Hefner va divorţa de soţia lui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hugh Hefner va divorţa de soţia lui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hugh Hefner, în vârstă de 83 de ani, a depus aceste documente la un tribunal din Los Angeles, săptămâna trecută, cerând divorţul de soţia sa, Kimberly Conrad, o fostă Playmate în vârstă de 47 de ani, citând "diferenţe ireconciliabile".

În aceste documente, obţinute de site-ul specializat în informaţii despre celebrităţi TMZ.com, se arată că cei doi s-au căsătorit în iulie 1989 şi că trăiesc despărţiţi încă din ianuarie 1998.

Kimberly Conrad şi Hugh Hefner au împreună doi fii. De la separarea lor, Kimberly Conrad şi cei doi băieţi au locuit într-o vilă învecinată cu celebra Playboy Mansion din Los Angeles, în care Hugh Hefner locuieşte cu mai multe iubite tinere, alături de care apare în reality show-ul "The Girls Next Door", difuzat de posturile americane de televiziune.

"Sunt fericit că am ieşit din această căsătorie. Am rămas căsătorit (cu Kimberly Conrard - n.r.) doar de dragul copiilor, la insistenţele ei. Sunt fericit că totul e acum de domeniul trecutului", a declarat Hugh Hefner pentru TMZ.com.

Kimberly Conrad a deschis o acţiune în justiţie, în luna august, prin care cerea despăgubiri de 5 milioane de dolari de la patronul Playboy, după ce Hugh Hefner a vândut o casă pe care cei doi au deţinut-o împreună, în timpul căsătoriei. Hugh Hefner a declarat într-un interviu telefonic pentru TMZ.com că nu îi datorează nimic fostei sale soţii, faţă de care a fost "mai mult decât generos".

Documentele obţinute de TMZ.com oferă şi câteva informaţii legate de stilul de viaţă al patronului Playboy, care, la începutul anului, a adus în Playboy Mansion două gemene în vârstă de 19 ani, în calitate de iubite ale sale, la finalul celui de-al cincilea sezon al show-ului tv "The Girls Next Door".

Potrivit acestor documente, Hugh Hefner are o avere de peste 43 de milioane de dolari, în afara acţiunilor Playboy şi a proprietăţilor pe care le deţine, şi cheltuieşte aproximativ 43.000 de dolari în fiecare lună pe alimente şi diverse acţiuni de divertisment.

Hugh Hefner a cerut ca pensia alimentară pentru Kimberly Conrad să fie stabilită de judecător la suma de 20.000 de dolari pe lună, declarând că i-a donat deja soţiei sale aproape 12 milioane de dolari în cei peste 11 ani care au trecut de la despărţirea lor.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953. Profiturile aduse de compania Playboy Enterprises Inc., specializată în divertismentul destinat adulţilor, care cuprinde posturi de televiziune şi numeroase contracte publicitare, au scăzut în ultimii ani, din cauza competiţiei materialelor pentru aduţi difuzate gratuit pe internet şi a diminuării veniturilor din publicitate.

În luna iunie, Playboy Enterprise a numit un nou director executiv, care a înlocuit-o pe Christie, fiica lui Hugh Hefner. Aceasta a decis să se retragă după ce a ocupat această funcţie timp de două decenii. Hugh Hefner a rămas în continuare editorul-şef al revistei Playboy şi deţine controlul total asupra companiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici