Hugh Jackman: Fac sex îmbrăcat ca Wolverine

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent că obişnuieşte să facă sex cu soţia sa îmbrăcat în Wolverine, personajul pe care îl interpretează în filmele din franciza "X-Men", informează thesun.co.uk.

947 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman: Fac sex îmbrăcat ca Wolverine

Hugh Jackman: Fac sex îmbrăcat ca Wolverine

În acel interviu, dezvăluind câteva secrete intime, starul australian a spus că întreţine pasiunea din viaţa sexuală a cuplului făcând dragoste cu soţia sa, Deborra-Lee Furness, îmbrăcat în costumul personajului Wolverine, păstrând inclusiv celebrele lame metalice ale acestuia.

Actorul spune că este destul de periculos să poarte acele lame prin casă şi că, din acest motiv, nu coboară niciodată la parter cu acel costum. Tototadă, actorul a spus că această fantezie sexuală a cuplului este destul de costisitoare, din cauza numărului foarte mare de seturi de lenjerie de pat care au fost distruse în timpul partidelor de sex.

În schimb, Deborra-Lee Furness spune că acel costum are totuşi şi câteva avantaje în afara dormitorului, inclusiv în bucătărie, unde lamele metalice sunt "ideale pentru prepararea salatelor".

Întrebat de reporteri despre influenţa pe care soţia sa o are asupra carierei sale, Hugh Jackman a spus: "Nu aş fi nici pe sfert bărbatul care sunt astăzi dacă ea nu ar fi existat".

"The Wolverine", filmul dedicat acestui personaj principal din franciza "X-Men", va avea premiera în SUA pe 26 iulie.

Pentru a sărbători acest moment special, Hugh Jackman a cheltuit o sumă importantă pentru a cumpăra o operă de artă creată de Banksy. Starul australian a achiziţionat cu peste 1 milion de dolari un tablou al cunosctului artist britanic, la o licitaţie organizată săptămâna trecută, la Corinthia Hotel din Londra.

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont şi Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul "X-Men", ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Hugh Jackman s-a căsătorit cu Deborra-Lee Furness pe 11 aprilie 1996 în oraşul australian Melbourne. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Correlli". După ce Deborra-Lee Furness a pierdut două sarcini, cuplul a adoptat doi copii, Oscar Maximilian şi Ava Eliot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici