Hugh Jackman ţine dietă de 6.000 de calorii pe zi ca să fie din nou Wolverine

Actorul australian Hugh Jackman a adoptat o dietă alimentară de 6.000 de calorii pe zi pentru a fi pregătit în momentul în care va începe filmările la noua producţie "X-Men", în care joacă rolul mutantului Wolverine, relatează contactmusic.com.

198 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman ţine dietă de 6.000 de calorii pe zi ca să fie din nou Wolverine

Hugh Jackman ţine dietă de 6.000 de calorii pe zi ca să fie din nou Wolverine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul Darren Aronofsky i-a cerut actorului să arate "mic şi îndesat" pentru noul film, "X-Men Origins: Wolverine 2", iar Jackman recunoaşte că dieta este "dură".

"Darren mi-a spus la cel mai recent film ("X-Men Origins: Wolverine"), că arăt grozav, dar că, din cauză că sunt înalt, în unele cadre semăn cu Clint Eastwood şi nu aşa trebuie să fie Wolverine... Trebuie să fiu puternic, mic şi îndesat", a declarat Jackman.

Actorul a adăugat că încearcă să arate ca Mike Tyson când va începe filmările. "Mă gândesc la Mike Tyson, la primele sale apariţii. Era uneori cu un cap mai mic decât oponentul său, dar emana putere pură. Asta înseamnă să fii bulldog. Asta încerc să obţin", a mai declarat el în Los Angeles Times.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008).

Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, el a prezentat gala premiilor Oscar.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici