Hugh Laurie, pe Twitter: "Concert la Bucureşti, în umbra ridicolului palat al lui Ceauşescu?"

Actorul şi cântăreţul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", şi-a anunţat fanii de pe platforma online Twitter că, sâmbătă, va concerta la Bucureşti, "în umbra ridicolului palat al lui Ceauşescu".

814 afișări
Imaginea articolului Hugh Laurie, pe Twitter: "Concert la Bucureşti, în umbra ridicolului palat al lui Ceauşescu?"

Hugh Laurie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum Bucureşti, în umbra ridicolului palat (Palatul Parlamentului, n.r.) al lui Ceauşescu. Cea mai mare clădire din lume, dacă facem împreună un test", a scris Hugh Laurie pe contul său de pe platforma Twitter.

Actorul şi cântăreţul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", va susţine un concert sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, împreună cu The Copper Bottom Band.

Organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment, recomandă publicului să vină la ora 19.00 şi să respecte cu stricteţe regulile de acces, pentru o bună desfăşurare a evenimentului. După ce se va face accesul, spectatorii nu vor mai putea părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto şi aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, organizatorii recomandă ca toţi cei care vor participa la concert să păstreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin două filtre, unul la intrarea în Sala Palatului şi al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea în sala de spectacol.

Biletele pentru concertul pe care Hugh Laurie îl va susţine sâmbătă, la Sala Palatului, se mai găsesc într-un număr redus în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online, pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet diferă în funcţie de categorie: VIP - 310 lei, I - 260 de lei, II - 200 de lei, III - 170 de lei şi IV - 125 de lei.

Charismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune "Dr. House", care s-a încheiat în 2012, după cel de-al optulea sezon, îşi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim şi călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care şi-a obişnuit publicul.

Starul britanic a intrat în Cartea Recordurilor de două ori, fiind declarat cel mai bine plătit actor într-un serial TV, dar şi pentru "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Anul trecut, Hugh Laurie şi-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, "Didn't It Rain". Albumul, care include piese jazz şi blues, urmează materialului discografic lansat de Hugh Laurie în 2011, o colecţie de piese blues intitulată "Let Them Talk". Lansarea acestui prim album a fost urmată de un turneu de promovare, Hugh Laurie susţinând primul său concert live din carieră în Germania, la Hamburg, în aprilie 2011.

"A fost una dintre cele mai teribile experienţe din viaţa mea", a declarat, la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, Hugh Laurie despre acel prim concert. El a adăugat că s-a gândit la modul serios să apese alarma pentru incendii pe care o văzuse în holul clubului unde a susţinut concertul, pentru a-l anula în ultimul moment.

Ulterior, Hugh Laurie a susţinut alte peste 100 de concerte. Primul său album s-a vândut în peste un milion de copii, iar vedeta, în vârstă de 54 de ani, a susţinut concerte, alături de trupa sa, The Copper Bottom Band, în SUA, Europa, America de Sud şi Rusia.

Noul album al lui Hugh Laurie, care cântă la pian de la vârsta de 6 ani, include piese datând din epoca pionierilor genurilor blues şi jazz - W.C. Handy ("St Louis Blues") şi Jelly Roll Morton ("I Hate A Man Like You") -, dar şi cântece mai noi, precum cele ale Dr. John ("Wild Honey") şi Alan Price, membru al formaţiei The Animals ("Changes").

După lansarea triumfătoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain", şi un turneu sold-out în America de Sud, Australia şi Noua Zeelanda, Hugh Laurie îşi extinde turneul mondial şi în Europa, în această vară.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford şi Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum "Raţiune şi simţire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două premii ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociaţiei criticilor de televiziune şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici