Ian McKellen, Gandalf din trilogia "Hobbitul", s-a dezbrăcat în lenjerie intimă, la un eveniment caritabil - FOTO

Actorul Ian McKellen, care joacă rolul lui Gandalf în trilogia "Hobbitul", s-a dezbrăcat în lenjerie intimă la cea de-a 14-a ediţie a galei caritabile Only Make Believe, care a avut loc marţi, la Jacobs Theatre din New York.

1486 afișări
Imaginea articolului Ian McKellen, Gandalf din trilogia "Hobbitul", s-a dezbrăcat în lenjerie intimă, la un eveniment caritabil - FOTO

Ian McKellen, Gandalf din trilogia "Hobbitul", s-a dezbrăcat în lenjerie intimă, la un eveniment caritabil (Imagine: Hepta)

Starul trilogiilor "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul" urma să acorde, îmbrăcat în costumul lui Gandalf, un premiu pentru implicarea în activităţile filantropice omului de afaceri Alex Carp,  informează contactmusic.com.

Înainte de prezentarea premiului, însă, Ian McKellen a urcat pe scenă îmbrăcat ca un atlet de maraton şi şi-a dat jos pantalonii scurţi, rămânând într-o pereche de chiloţi care avea imprimată pe partea din spate figura vrăjitorului Gandalf şi cuvintele "You Shall Not Pass/ Nu vei trece" (o celebră replică din trilogia "Stăpânul inelelor), potrivit publicaţiei New York Post.

La aceeaşi gală, actriţa Susan Sarandon a primit premiul Sir Ian McKellen pentru activităţi filantropice.

Sir Ian McKellen, născut la Burnley, în Marea Britanie, pe 25 mai 1939, este considerat de critici unul dintre cei mai mari actori britanici de cinema, teatru şi televiziune. Pe lângă rolul lui Gandalf din trilogia "Stăpânul inelelor", semnată de Peter Jackson, Ian McKellen l-a interpretat pe diabolicul Magneto din filmele "X-Men", de Bryan Singer.

În 2006, McKellen a fost distins cu Ursul de Aur pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Berlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici