Ian McKellen şi Patrick Stewart revin în franciza "X-Men"

Actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart vor reveni în franciza "X-Men" şi vor interpreta din nou rolurile Profesorul X, respectiv Magneto în următorul film din această serie cinematografică, intitulat "X-Men: Days Of Future Past", regizat de Bryan Singer.

255 afișări
Imaginea articolului Ian McKellen şi Patrick Stewart revin în franciza "X-Men"

Ian McKellen şi Patrick Stewart revin în franciza "X-Men" (Imagine: captura video)

"Îmi face plăcere să anunţ în mod oficial faptul că actorii James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult vor juca în «X-Men: Days Of Future Past»", a anunţat regizorul Bryan Singer, marţi, într-un mesaj postat pe Twitter, informează accesshollywood.com.

La puţin timp după aceea, Singer a postat un alt mesaj, spre încântarea sa, dar şi a fanilor din lumea întreagă ai acestei francize SF.

"Sunt încântat să vă anunţ că Ian McKellen şi Patrick Stewart se alătură distribuţiei din «X-Men: Days Of Future Past», unde vor juca din nou rolurile Profesorul X şi Magneto".

Fanii francizei se întreabă deja cum vor putea să apară McKellen şi Stewart, care au jucat aceste roluri în primele filme din seria "X-Men", alături cei doi actori tineri care au interpretat aceleaşi roluri - fiind versiuni mai tinere ale acelor personaje - în cel mai recent film din serie, "X-Men: First Class".

"Filmul se va numi «X-Men: Days Of Future Past». Folosiţi-vă imaginaţia", a declarat regizorul Bryan Singer pentru site-ul Deadline.com.

Luna trecută, actriţa Famke Janssen, interpreta personajului Jean Grey în primele trei filme din franciza "X-Men", a lăsat să se înţeleagă faptul că personajul ei ar putea să apară şi el în noua producţie.

Filmul "X-Men: Days Of Future Past" va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite în vara anului 2014.

Până în prezent, au fost realizate trei filme din seria "X-Men" ("X-Men", lansat în 2000, "X-Men 2", lansat în 2003 şi "X-Men: Ultima Înfruntare", lansat în 2006), care au obţinut în total încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial. "X-Men de la Origini: Wolverine" este un spin-off al seriei. Un alt spin-off al seriei "X-Men", intitulat "X-Men: Cei dintâi". care a prezentat povestea personajului Magneto, a fost lansat pe marile ecrane în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici