Ian McKellen şi George Michael, premiaţi de o revistă britanică dedicată persoanelor gay. Ce alte vedete au mai urcat pe scenă

Actorul Ian McKellen şi cântăreţul George Michael au fost recompensaţi cu cel mai important trofeu, Icon Award, la gala premiilor decernate de revista Attitude, dedicată persoanelor gay, care a avut loc marţi seară, la Londra.

210 afișări
Imaginea articolului Ian McKellen şi George Michael, premiaţi de o revistă britanică dedicată persoanelor gay. Ce alte vedete au mai urcat pe scenă

Ian McKellen şi George Michael, premiaţi de o revistă britanică dedicată persoanelor gay. Ce alte vedete au mai urcat pe scenă (Imagine Arhiva: Mediafax Foto/AFP)

Atât Ian McKellen, cât şi George Michael sunt homosexuali şi şi-au dezvăluit prin declaraţii publice orientarea sexuală în urmă cu mulţi ani, informează contactmusic.com.

În cadrul aceleiaşi gale, cântăreaţa americană Lady Gaga s-a impus la categoria "cel mai bun artist live", grupul Marina and the Diamonds, la categoria "muzică", iar Gary Barlow, starul grupului Take That, a fost desemnat cel mai elegant bărbat.

Cântăreţul britanic Will Young a primit trofeul Culture, iar Harry Judd, toboşarul trupei McFly, a fost desemnat cel mai sexy bărbat.

Sir Ian McKellen, născut la Burnley, în Marea Britanie, este considerat de critici drept unul dintre cei mai mari actori britanici de cinema, teatru şi televiziune. Pe lângă rolul lui Gandalf, din trilogia "Stăpânul inelelor", semnată de Peter Jackson, Ian McKellen l-a interpretat pe diabolicul Magneto din filmele "X-Men", de Bryan Singer.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas". 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici