Iaurt cu vanilie, mere Pink Lady, pudră proteică şi varză - cerute de Steven Tyler în culise

Iaurt cu vanilie, mere Pink Lady, pudră proteică şi un soi de varză (kale) se numără printre alimentele solicitate de Steven Tyler, de la Aerosmith, în culisele concertului pe care trupa rock îl va susţine vineri, la Zone Arena din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

94 afișări
Imaginea articolului Iaurt cu vanilie, mere Pink Lady, pudră proteică şi varză - cerute de Steven Tyler în culise

Iaurt cu vanilie, mere Pink Lady, pudră proteică şi varză - cerute de Steven Tyler în culise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii concertului susţinut de trupa Aerosmith la Bucureşti, Events, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că în culisele show-ului, în dressingul lui Steven Tyler, la cererea acestuia, se vor afla următoarele: două boluri de stafide cu nuci Pecan (servite în vase resigilabile), 800 de grame de afine, patru banane, un mănunchi de Kale (un soi de varză) spălat şi tăiat, patru mere Pink Lady, un ananas şi un mango tăiate bucăţi.

La acestea se adaugă o cutie de prăjiturele fără zahăr, patru pachete de Myoplex Lite Vanilla - pudră proteică (se găsesc, în general, la sălile de culturism), două cutii de Ton Albacore în apă, un pachet de Tofu extra firm şi un iaurt cu vanilie.

De asemenea, cabinele membrilor trupei vor fi amplasate la 30 de metri în spatele scenei şi, la solicitarea lui Steven Tyler, în backstage va exista o cabină de duş.

O desfăşurare impresionantă de forţe se pregăteşte pentru concertul pe care trupa Aerosmith îl va susţine pe data de 18 iunie la Bucureşti, la complexul Zone Arena, peste 1.000 de persoane participând la amenajarea scenei de 500 mp, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilităţi şi la configurarea backstage-ului.

Potrivit organizatorilor, lucrările de amenajare la Zone Arena au început luni, cu patru zile înainte de data concertului.

Echipamentul tehnic al trupei a sosit la Bucureşti cu avionul.

Biletele pentru gazonul B, de 140 de lei, au fost epuizate, în prezent fiind disponibile trei categorii de bilete pentru: gazon A - 190 lei, Golden Ring - 330 lei şi tribuna VIP (locuri pe scaune) - 590 lei. Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Cărtureşti).

Intrarea în incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Văcărescu, prin trei puncte de acces separate - una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B şi Gazon A; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A şi una pentru spectatorii cu locuri la Tribuna Oficială şi Golden Ring. Organizatorii recomandă accesul dinspre Str. Gh. Ţiţeica, care va fi mai puţin aglomerat.

În ziua concertului, peste 400 de reprezentanţi ai forţelor de ordine vor asigura securitatea şi buna desfăşurare a evenimentului.

Spectatorilor li se recomandă să vină cât mai devreme la concert, pentru a evita aglomeraţia. Porţile se deschid la ora 18.00.

Având în vedere faptul că la concert sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane, se recomandă utilizarea transportului în comun. Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou - magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, staţia Ştefan cel Mare; tramvaiul 5; linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zonă va fi prelungit pâna la ora 24.00. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât se recomandă celor care vor sosi totuşi cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate.

În deschiderea concertului susţinut de Aerosmith, ce va dura aproape două ore, va cânta trupa Reamonn.

Trecutul trupei Aerosmith este marcat de numeroase scandaluri legate de droguri, sex şi certuri. Steven Tyler s-a certat recent cu colegii săi de trupă, alături de care cântă de peste 40 de ani. Această dispută, provocată, în parte, de planurile lui Steven Tyler de a înregistra un album solo, ameninţa să destrame una dintre cele mai de succes trupe rock ale Americii. Însă, într-o nouă declaraţie recentă, Tyler susţinea că este pregătit să revină alături de vechii săi colegi.

Trupa Aerosmith a fost nevoită să anuleze turneul din vara lui 2009, după ce Steven Tyler a căzut pe scenă, la mijlocul unei piese, fracturându-şi umărul. Alte câteva spectacole au fost anulate la începutul turneului, deoarece Steven Tyler se accidentase la picior. Colegii săi nu au arătat niciun fel de milă, atacând public comportamentul celebrului solist şi acuzându-l că a început din nou să se drogheze.

În mai 2008, Steven Tyler s-a internat într-o clinică pentru tratarea dependenţei de medicamente, declarând că avea nevoie de "un mediu sigur" pentru a învinge acea "durere mai severă decât se credea" pe care o resimţea după o serie de operaţii la picior.

Trupa Aerosmith nu a mai lansat un album de studio din 2001, însă vina nu i-a aparţinut doar lui Tyler. Toţi membrii trupei au suferit din cauza unor probleme de sănătate în ultimii zece ani. Joe Perry, de exemplu, a suferit din cauza unor complicaţii apărute după o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Aşa-numiţii "băieţi răi din Boston" au devenit celebri la începutul anilor '70 cu hituri rock precum "Dream On" şi "Walk this Way". Dar succesul a fost însoţit de abuzul de droguri şi alcool, astfel încât spre sfârşitul deceniului, vânzările de albume au scăzut şi cei doi chitarişti ai trupei au plecat. Trupa s-a bucurat de o revenire în anii '80, însă tensiunile au persistat.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici