Idei năstruşnice după moartea lui Osama ben Laden: Dacă nu porţi centura vei fi aruncat în mare - VIDEO

Moartea lui Osama ben Laden este un eveniment foarte mediatizat care aduce multă reclamă celor care se folosesc de el. Astfel, au fost create jocuri video, spoturi sociale, iar acum o campanie pentru purtarea centurii de siguranţă.

2467 afișări
Imaginea articolului Idei năstruşnice după moartea lui Osama ben Laden: Dacă nu porţi centura vei fi aruncat în mare - VIDEO

Idei năstruşnice după moartea lui Osama ben Laden: Dacă nu porţi centura vei fi aruncat în mare

Realizatorii unei campanii pentru purtarea centurii de siguranţă au asociat imaginea aruncării lui Osama ben Laden în mare de către trupele americane cu faptul că purtarea centurii îţi poate salva viaţa.

Aceştia au postat pe Youtube un filmuleţ în care cadavrul acoperit al lui Osama ben Laden cade din elicopter în mare, din cauza neglujenţei unui soldat american care nu i-a pus centura de siguranţă.

În doar câteva zile de la postarea pe Youtube, filmuleţul are peste un milion de vizualizări şi aproape o mie de comentarii.

Osama ben Laden a fost ucis de trupele americane SEAL în oraşul pakistanez Abbottabad, iar trupul său a fost aruncat în mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici