Iggy Pop nu mai vine în România (Video)

Iggy Pop & The Stooges şi-au anulat concertele programate în acest an, inclusiv participarea la B'estfest, festivalul care se desfăşoară în perioada 2 - 5 iulie la Bucureşti, ca urmare a decesului chitaristului trupei The Stooges, Ron Asheton, informează organizatorii, Emagic Entertainment.

58 afișări
Imaginea articolului Iggy Pop nu mai vine în România (Video)

Iggy Pop nu mai vine în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iggy & The Stooges urmau să susţină un concert la Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii B'estfest.

Chitaristul Ron Asheton a încetat din viaţă la începutul acestui an, corpul neînsufleţit al acestuia fiind descoperit pe 6 ianuarie, de poliţie, în apartamentul său din Ann Arbor.

Ron Asheton a fost membru fondator al trupei The Stooges, alături de Iggy Pop, Dave Alexander şi fratele său, Scott Asheton.

"Hotărârea trupei este una firească, după această nefericită întâmplare şi suntem siguri că fanii din România vor înţelege decizia lor. Gândurile şi regretele noastre, alături de cele ale fanilor, se îndreaptă spre familia şi prietenii artistului în aceste momente de suferinţă" a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, organizatorul B'estfest.

"Detalii despre noile confirmări pe afişul festivalului urmează a fi făcute publice pe parcursul următoarelor săptămâni", a adăugat Laura Coroianu.

Festivalul B'estfest se va desfăşura pe 2, 3, 4 şi 5 iulie, în parcarea complexului Romexpo din Capitală.

Iggy Pop - "Lust for life"

Citeşte şi:

Chitaristul trupei The Stooges a decedat

The Killers vin în România

Franz Ferdinand concertează la B'estfest

Motörhead va concerta la B'estfest 2009

Manowar, cap de afiş la B'estfest 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici