Iglesias va cânta în duet cu Busuioc

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias va susţine, luni seară, pe stadionul "Ion Moina" din Cluj-Napoca, un duet cu românul Costel Busuioc, în cadrul turneului din România al artistului, care marchează 40 de ani de carieră.

11 afișări
Imaginea articolului Iglesias va cânta în duet cu Busuioc

Iglesias va cânta în duet cu Busuioc

Organizatorii spectacolului au declarat, luni, că au fost vândute peste 95 la sută din biletele puse la dispoziţia spectatorilor clujeni.

"În deschiderea concertului va cânta trupa Distinto, din Bucureşti, iar Julio Iglesias şi Costel Busuioc vor susţine un duet, care va fi o piesă surpriză, interpretată în limba spaniolă", a afirmat Cristina Cojucar, PR manager la compania Music Management.

Sonorizarea spectacolului va fi asigurată de echipamente speciale, care cântăresc trei tone, în valoare de un milion de euro.

Julio Iglesias a sosit, duminică după-amiază, cu un avion personal şi s-a cazat la un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca. Artistul nu a cerut condiţii speciale de cazare şi a vrut doar să aibă la masă legume româneşti, roşii şi castraveţi.

"Îi plac foarte mult legumele româneşti, despre care a spus că au un gust natural, nefiind tratate cu îngrăşăminte chimice", a precizat Cojucar.

Iglesias este însoţit de un band alcătuit din 12 persoane - şapte instrumentişti, doi dansatori de tango şi trei backing vocals.

Preţul biletelor este cuprins între 75 şi 300 de lei.

Julio Iglesias va părăsi Clujul marţi, cu destinaţia Iaşi. În România, Julio Iglesias va mai concerta la Iaşi, pe stadionul "Emil Alexandrescu", în 16 iulie, şi la Constanţa, la Poarta 1 Port Constanţa, în 19 iulie.

În cadrul turneului "40 de ani de muzică", început în ianuarie, Iglesias a cântat deja în Africa de Sud, Columbia, Venezuela, Argentina, Uruguay, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Slovenia, Ucraina, Serbia şi Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici