Ileana Lazariuc debutează în cinema

Ileana Lazariuc debutează pe marile ecrane în lungmetrajul "Supravieţuitorul" de Sergiu Nicolaescu, o producţie Media Pro Pictures, care va avea premiera în cinematografe, pe 11 aprilie.

300 afișări
Imaginea articolului Ileana Lazariuc debutează în cinema

Ileana Lazariuc debutează în cinema

Aflată în continuare la Paris, Ileana Lazariuc spune că atât ea cât şi fiul ei se simt foarte bine. Ea a infirmat zvonurile potrivit cărora a renunţat la cariera de actriţă: "Bineînţeles că voi mai juca, asta evident în cazul în care mi se vor propune roluri".

Ileana Lazariuc interpretează rolul Zaradei în "Supravieţuitorul", fiind pentru prima dată când apare goală, într-o scenă de film. "Rolul Zaradei este absolut special pentru mine, a fost o onoare să lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care îl apreciez enorm, mai ales după această experienţă. Atunci când am fost chemată la casting şi mi s-a spus despre ce este vorba n-am ezitat nici măcar o secundă. Aş fi fost nebună să refuz acest rol, iar dacă regizorul Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, aş accepta imediat", a mai spus actriţa.

 
Din distribuţia filmului "Supravieţuitorul" mai fac parte: Sergiu Nicolaescu, George Mihăiţă, Vladimir Găitan, Petr Falc, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Loredana, Lucian Viziru, Cristian Moţiu şi Cristi Iacob.

Din 11 aprilie, "Supravieţuitorul", cel mai recent film al legendarului regizor, va putea fi vizionat pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution. Filmat timp de două luni în vara anului trecut, lungmetrajul surprinde două perioade distincte din viaţa comisarului – prima, cea din tinereţe, care ne întoarce în lumea Bucureştiului din anii '40, iar cea de-a doua - în care îl regăsim pe Moldovan ajuns la bătrâneţe şi în care ni se dezvăluie secretul reputaţiei sale de supravieţuitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici