Ilie Năstase îşi face injecţii cu botox: O operaţie de lifting mă cam sperie

Noul număr The ONE prezintă cele mai inspirate ţinute pentru party-uri fabuloase, cele mai cool trupe româneşti de acum şi o incursiune în controversata artă contemporană, iar Ilie Năstase dezvăluie de ce a recurs la injecţiile cu botox.

230 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase îşi face injecţii cu botox: O operaţie de lifting mă cam sperie

Ilie Năstase (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Numărul de ianuarie-februarie al revistei The ONE vine cu un interviu exclusiv: Ilie Năstase a vorbit fără rezerve despre dorinţa sa de a rămâne tânăr.

„Nu am vrut să îmi fie schimbată forma feţei. Am fost de acord cu tratamente care să îmi corecteze inesteticele riduri, dar care să nu îmi afecteze expresivitatea.” Ilie apare în The ONE alături de medicul său estetician, Athanasios Fragkos, şi discută cu lejeritate despre modul în care îşi păstrează  imaginea: „Prefer injecţiile cu botox. O operaţie de lifting mă cam sperie!”.

În The ONE de ianuarie-februarie, Andreea Esca scrie despre lista celor mai importante cuvinte, într-un editorial în care distribuie fiecărui membru al echipei The ONE câte un cuvânt de căpătâi.

Într-un articol amplu, The ONE prezintă poveştile a cinci trupe cool din Bucureştiul actual, reunite sub titlul „Muzici alternative şi faze de acum”. Moonlight Breakfast şi Touluse Lautrec sunt doar două dintre trupele la care ne-am oprit.

Dragoş Bucurenci ne vorbeşte despre cura şi despre ce am face dacă nu ne-ar fi frică, într-o opinie inspiraţională, ca de început de an.
Dezbatem pe larg ce mai înseamnă feminsmul în zilele noastre. Dar ne şi întoarcem la manierele de altă dată cu o poveste despre ceai, tratată în cheie contemporană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici