IMAGINEA IREALĂ cu Luna aşa cum nu ai văzut-o până acum - FOTO

O imagine cu Luna aşa cum nu a mai fost văzută până în prezent face senzaţie pe internet.

5726 afișări
Imaginea articolului IMAGINEA IREALĂ cu Luna aşa cum nu ai văzut-o până acum - FOTO

IMAGINEA IREALĂ cu Luna aşa cum nu ai văzut-o până acum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea ireală este o iluzie optică ce face Luna să pară suspendată de o macara, scrie dailymail.co.uk.

Fotografia a fost realizată de Bruno Gerber, un avocat în vârstă de 37 de ani din Elveţia, care a văzut imaginea inedită de pe terasa unui prieten.

"A fost noroc pur şi faptul că m-am aflat în locul potrivit la momentul potrivit. Eram la o petrecere când am văzut Luna apărând din spatele Alpilor. Am încercat să aliniez Luna şi cârligul macaralei şi am avut o mulţime de reacţii pozitive" a declarat fotograful.

"Imaginea a devenit un viral, iar compania care deţine macaraua mi-a cerut acordul să o folosească în reclame. Motto-ul lor este că au atât de multe construcţii în Berna, încât trebuie să se mute pe Lună", a mai declarat Bruno Gerber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici