IMAGINI ADORABILE: O căţeluşă şi o pisică de la un centru pentru animale abadonate se poartă ca două surori - FOTO

O pisică şi o căţeluşă care au fost lăsate în acelaşi timp într-un centru de îngrijire a animalelor abandonate din Marea Britanie au devenit atât de apropiate încât se poartă de parcă ar fi surori, mâncând, dormind şi jucându-se împreună.

4889 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ADORABILE: O căţeluşă şi o pisică de la un centru pentru animale abadonate se poartă ca două surori - FOTO

IMAGINI ADORABILE: O căţeluşă şi o pisică de la un centru pentru animale abadonate se poartă ca două surori (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Pisicuţa, numită Kitty, a fost adusă la centrul Battersea Cats and Dogs Home de un anonim binevoitor care o găsise singură într-o grădină când avea doar o zi de viaţă. Ca să aibă companie, a fost pusă împreună cu Buttons the Jack Russell ("Năsturei, de rasă Jack Russell"), o căţeluşă pe care mama ei a respins-o pentru că era cel mai mic pui.

De atunci, cele două animale abandonate au devenit inseparabile, ajungând să plângă atunci când Kitty este mutată în altă zonă ca să petreacă timp şi cu alte pisici.

"În mod normal am da separat căţeluşii şi pisicile nou veniţi, dar ne gândeam că am putea să încercăm să-i dăm în pereche din moment ce sunt atât de mici", a spus asistenta veterinară Sascha Taylor. "Din fericire, merită să procedăm astfel pentru că cele două adoră să stea una lângă alta şi fac orice împreună - este foarte, foarte drăguţ."

Mama lui Buttons, Poppy, a fost lăsată la o filială a centrului din Old Windsor, Berkshire, pentru că stăpânii ei în vârstă şi-au dat seama că nu pot face faţă faptului că era însărcinată cu opt căţeluşi.

Fiind cea mai mică dintre pui, Buttons a trebuit să fie dată de personalul centrului după ce a fost respinsă de mama ei, pentru că era în pericol să fie omorâtă de cei şapte fraţi şi surori ai ei.

Kitty a fost pusă lângă Buttons când aveau amândouă în jur de două săptămâni, fiind acum în vârstă de o lună. Personalul centrului pentru animale abandonate speră să apară cineva cu suficient spaţiu ca să poată adopta perechea adorabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici