IMAGINI AMUZANTE: Cum "se luptă" un căţeluş cu o lingură - VIDEO

Un pui de căţel din rasa Corgi stârneşte amuzamentul utilizatorilor de internet după ce a fost surprins într-un videoclip în timp ce "se luptă" cu o lingură de metal.

505 afișări
Imaginea articolului IMAGINI AMUZANTE: Cum "se luptă" un căţeluş cu o lingură - VIDEO

IMAGINI AMUZANTE: Cum "se luptă" un căţeluş cu o lingură

Videoclipul postat pe Youtube îl arată pe Scout, puiul de Corgi în vârstă de 11 săptămâni, în timp ce se duelează cu o lingură pusă de podea de stăpânul său, scrie Huffington Post.

Căţelul se apropie de mai multe ori de obiect, îl atinge cu lăbuţa, îl miroase, dar se sperie, latră şi fuge atunci când lingura se mişcă pe podea la atingerile sale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici