VIDEOCLIP AMUZANT: Cum reacţionează o căţeluşă când se vede pentru prima dată în oglindă

Un videoclip în care apare o căţeluşă din rasa Corgi, care se vede pentru prima dată într-o oglindă, stârneşte amuzamentul utlizatorilor de internet.

1652 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP AMUZANT: Cum reacţionează o căţeluşă când se vede pentru prima dată în oglindă

VIDEOCLIP AMUZANT: Cum reacţionează o căţeluşă când se vede pentru prima dată în oglindă

Căţeluşa Fiona, din rasa Corgi, a fost filmată de stăpâna ei în timp ce se juca cu o minge prin casă. La un moment dat, Fiona observă oglinda şi se opreşte din joacă, privind curioasă la vietatea care apare în faţa ei, scrie dailymail.co.uk.

După câteva clipe, căţeluşa reacţionează la imaginea din oglindă, se dă înapoi, scapă mingea din gură şi fuge brusc, stârnind râsul stăpânei sale.

Natalie Kaye, proprietara căţeluşei, a postat videoclipul pe YouTube, iar acesta a fost vizionat deja de peste două sute de mii de ori.

"Credeam că o filmez pe Fiona jucându-se cu mingea....în schimb am captat prima sa experienţă cu o oglindă", a scris stăpâna căţeluşei alături de imaginile postate pe YouTube.

Un alt videoclip amuzant este acela în care un căţel din rasa Corgi aşteaptă nerăbdător ca stăpâna sa să îi arunce o minge. Câinele fixează mingea, sare şi se mişcă, asşteptând jucăria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici