Imagini cu vedete în ipostaze neobişnuite: Cum au fost pozaţi Mick Jagger, Mike Tyson sau Alfred Hitchcock - FOTO

Imagini cu vedete surprinse în ipostaze neobişnuite au fost expuse într-o galerie din New York.

745 afișări
Imaginea articolului Imagini cu vedete în ipostaze neobişnuite: Cum au fost pozaţi Mick Jagger, Mike Tyson sau Alfred Hitchcock - FOTO

Imagini cu vedete în ipostaze neobişnuite: Cum au fost pozaţi Mick Jagger, Mike Tyson sau Alfred Hitchcock (Imagine: Huffington Post)

Fotografiile au fost realizate de Albert Watson şi înfăţişează staruri precum Mick Jagger, Keith Richards, Mike Tyson sau Alfred Hitchcock, informează huffingtonpost.com.

"Piesa de rezistenţă" a expoziţiei fotografului Albert Watson de la New York este reprezentată de o poză în care solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, apare ca o felină.

"Trebuie să lucrezi în fiecare zi la ceea ce vrei să faci", a declarat Albert Watson pentru Amelia's Magazine. "Dacă lucrezi şase zile şi îţi iei o zi liberă, atunci trebuie să faci ceva şi în acea zi: să te gândeşti la munca ta, să faci o schiţă, să mergi la o expoziţie", a mai susţinut fotograful.

Expoziţia lui Albert Watson are loc la Hasted Kraeutler Gallery din New York până pe 19 ianuarie 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici