Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir, la "Poveştiri adevărate"

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir cu Constantin Iosef, care a avut loc sâmbătă, vor fi difuzate luni, de la ora 16.30, în emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, informează televiziunea.

7225 afișări
Imaginea articolului Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir, la "Poveştiri adevărate"

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Teo Trandafir, la "Poveştiri adevărate"

Căsătoria a avut loc într-un cadru restrâns, întrucât mirii i-au invitat la eveniment doar pe cei mai buni şi cei mai apropiaţi prieteni ai lor.

Teo a purtat o rochie în stilul anilor '20, de culoarea untului, creata de Liza Panait, iar Constantin a îmbrăcat un costum elegant semnat de Alexandru Ciucu.

"Când ne-am întâlnit, când inimile noastre au făcut cunoştinţă, am avut acel sentiment că mi-am găsit jumătatea şi că viaţa mea o să fie lângă ea de acum încolo", a declarat emoţionat Constantin, într-un interviu acordat Ioanei Maria Moldovan.

Pe tot parcursul zilei, cei doi au fost de nedespărţit, s-au ţinut de mână, s-au sărutat, s-au privit în ochi, radiau de fericire şi au spus un "Da" hotărât în faţa ofiţerului stării civile.

Emoţionată a fost şi Elena Uţă, mama lui Teo, care a mărturisit pentru prima dată care este relaţia cu ginerele său: "Constantin e un om extraordinar, îmi spune deja «mamă». Acum am doi copii, sunt foarte fericită".

Petrecerea a avut loc la Buftea, pe malul lacului, într-o decor romantic, în nuanţe de roz deschis şi alb, în care cei 150 de invitaţi s-au simţit extrordinar. Meniul a fost unul variat, din care nu au lipsit sărmăluţele cu smântână şi mămăligă, preferatele lui Teo. Atmosfera a fost întreţinută de Taxi, Holograf şi Hara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici