Imagini în exclusivitate din casa lui Ion Dolănescu, la "Poveştiri adevărate"

La şase luni de la moartea lui Ion Dolănescu, o echipă a emisiunii "Poveştiri adevărate", difuzată de postul Acasă, a intrat în casa artistului, imaginile in exclusivitate fiind difuzate joi, de la 17.30, de postul de televiziune, informează un comunicat.

655 afișări
Imaginea articolului Imagini în exclusivitate din casa lui Ion Dolănescu, la "Poveştiri adevărate"

Imagini în exclusivitate din casa lui Ion Dolănescu, la "Poveştiri adevărate"

Este pentru prima dată când o echipă de televiziune pătrunde în camera artistului, care ţinea foarte mult la intimitatea sa.

La şase luni de la moartea lui Ion Dolănescu, o echipă a "Poveştirilor Adevărate" a fost invitată de fiul maestrului, Ionuţ Dolănescu, în casa în care a trăit şi s-a stins tatăl său.

Invitaţia lui Ionuţ Dolănescu a venit în urma scandalului iscat pe marginea averii lăsate în urmă de tatăl său şi a acuzaţiilor aduse de fratele său, Dragoş, care susţine că Ionuţ ar fi luat din casa tatălui lor mai multe lucruri de valoare.

Casa lui Ion Dolănescu

Camesra maestrului a fost descuiată în prezenţa echipei "Poveştirilor", care a descoperit acolo toate lucrurile artistului, intacte, aşa cum le-a lăsat: haine şi pantofi de scenă, medalii, diplome, suveniruri şi obiecte primite de la fani, dar şi un reportofon pe care maestrul obişnuia să îl folosească seara, pentru a-şi înregistra cântece.

Din casa lui Ion Dolănescu lipsesc două tablouri valoroase, despre care Ionuţ spune că i le-ar fi dat fratelui său, care mai apoi le-ar fi vândut. Celelalte tablouri şi obiecte valoroase, despre care Dragoş spune că le-ar fi luat din casă Ionuţ, au rămas intacte. "Eu nu sunt produsul unei întâmplări, aşa cum este Dragoş", a declarat Ionuţ, cerându-i fratelui său "să nu târască în noroi şi numele mamei sale, Maria Ciobanu".

Fratele maestrului, care locuieşte acum în casa familiei Dolănescu, a vorbit, cu echipa "Poveştirilor", despre desele certuri ale maestrului cu fiul său Dragoş, care îi cerea frecvent bani. Aceste certuri l-ar fi doborât psihic pe Ion Dolănescu, care se plângea în ultima vreme că se simte din ce în ce mai rău.

Tot fratele maestrului a vorbit despre faptul că artistul a amânat scrierea testamentului pentru că nu se gândea că ar putea muri prea curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici