Imagini inedite în Parcul Naţional Cozia. Apa de pe versanţi s-a transformat în draperii de gheaţă

  • Apa care curge pe versanţii din Parcul Naţional Cozia a îngheţat formând draperii de gheaţă.
  • Imaginile spectaculoase au apărut în mai multe zile cu temperaturi coborâte şi ulterior au fost postate pe reţelele de socializare.
1016 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite în Parcul Naţional Cozia. Apa de pe versanţi s-a transformat în draperii de gheaţă

Imagini rare în Parcul Naţional Cozia. Apa de pe versanţi s-a transformat în draperii de gheaţă

Apa îngheţată care a format draperii de gheaţă pe versanţi a fost fotografiată de rangerii din Parcul Naţional Retezat. Zona este administrată de Romsilva.

„Regatul de gheaţă în Parcul Naţional Cozia. Imaginile ”reci” au fost realizate când temperaturile joase au transformat apa care curgea pe versanţii sau pe pâraiele de munte din Parcul Naţional Cozia în draperii şi ţurţuri de gheaţă”, scrie pe pagina de Facebook a regiei.

Parcul National Cozia este situat în judeţul Vâlcea şi cuprinde masivul Cozia şi o parte a Munţilor Lotrului, aproape de limita cu judeţul Argeş. Parcul are o suprafaţă de 17.100 de hectare, din care 16.070 hectare sunt păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici