Imagini rare cu doi ulii şorecari care îşi dispută hrana, surprinse în Vrancea | VIDEO

Imagini rare cu doi ulii şorecari care îşi dispută hrana au fost surprinse într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea.

1681 afișări
Imaginea articolului Imagini rare cu doi ulii şorecari care îşi dispută hrana, surprinse în Vrancea | VIDEO

Imagini rare cu doi ulii şorecari care îşi dispută hrana, surprinse în Vrancea | VIDEO

Potrivit Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, imaginile au fost filmate de o cameră montată de specialiştii Romsilva lângă leşul unui animal descoperit de aceştia în timpul unei acţiuni de patrulare şi monitorizare.

Camera a fost montată pentru a observa ce animale se hrănesc în zonă.

Uliul şorecar, Buteo buteo, cunoscut şi ca Şorecarul comun, este o pasăre răpitoare de zi din familia Accipitridae. Uliul şorecar are habitatul în zonele împădurite cu climă temperată şi subtropicală din Africa, Asia şi Europa.

Parcul Natural Putna Vrancea, unul din cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-estul ţării, în judeţul Vrancea, şi are o suprafaţă de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici