Imagini rare cu o pisică sălbatică, filmate cu o cameră de monitorizare a faunei în Braşov VIDEO

  • O cameră de monitorizare a faunei, montată într-o pădure din Parcul Naţional Piatra Craiului, a filmat o pisică săbatică.
  • Imaginile rare au fost publicate pe pagina de Facebook a Romsilva, compania de stat care administrează parcurile naţionale.
4136 afișări
Imaginea articolului Imagini rare cu o pisică sălbatică, filmate cu o cameră de monitorizare a faunei în Braşov VIDEO

Imagini rare cu o pisică sălbatică, filmate cu o cameră de monitorizare a faunei în Braşov

Pisica sălbatică a fost filmată în pădure cu ajutorul unei camere a Romsilva. Este vorba despre o filmare nocturnă realizată în timp ce pisica vânează.

„Privire ”laser” în toiul nopţii într-o pădure din Parcul Naţional Piatra Craiului. O pisică sălbatică ieşită noaptea la vânătoare a fost filmată de o cameră de monitorizare a faunei instalată în pădure de specialiştii Romsilva”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii companiei de stat.

Potrivit specialiştilor Romsilva, pisica sălbatică este un animal solitar care vânează noaptea şi este văzut foarte rar de oameni în mediul său natural. Felina poate să ajungă 70 de centimetri lungime, lungimea cozii poate fi de 35 de centimetri, iar la maturitate, poate avea o greutate de opt kilograme.

Pisica sălbatică are un teritoriu de vânătoare de peste 300 de hectare şi se hrăneşte cu mamifere mici şi păsări.

                  

Parcul National Piatra Craiului este unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor Romsilva. Parcul se află în judeţele Braşov şi Argeş şi are o suprafaţă de 14.800 de hectare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici