Imaginile pe care nu te aştepţi să le vezi pe Google Earth. Colecţia uimitoare şi bizară a unui bărbat - FOTO

Obiectele colecţionate de un bărbat în locuinţa şi curtea sa stârnesc uimire şi pot fi văzute chiar de pe Google Earth.

14113 afișări
Imaginea articolului Imaginile pe care nu te aştepţi să le vezi pe Google Earth. Colecţia uimitoare şi bizară a unui bărbat - FOTO

Imaginile pe care nu te aştepţi să le vezi pe Google Earth. Colecţia uimitoare şi bizară a unui bărbat - FOTO

Richard Wallace, un bărbat din Marea Britanie, a strâns atât de multe lucruri în locuinţa sa încât se deplasează cu greutate în interiorul acesteia, scrie dailymail.co.uk.

Casa, care are patru dormitoare şi două garaje, a fost umplută de proprietarul ei cu ziare şi alte obiecte şi se poate spune că a devenit o capcană mortală. Pentru a se deplasa dintr-o cameră în alta, Wallace, în vârstă de 61 de ani, trebuie să se caţere pe mormanele de ziare şi reviste şi are nevoie de 40 de minute pentru a ajunge de la uşa de la intrare pâna la scaunul pe care se aşează ca să mănânce şi să doarmă.

Şi grădina casei este loc de depozitare pentru tone de gunoaie, care au fost acoperite în timp de frunziş şi copaci. Consiliul local al oraşului în care locuieşte bărbatul a încercat să îl determine pe acesta să cureţe spaţiul, însă Wallace a câştigat procesul.

Richard Wallace a acceptat însă să îşi cureţe proprietatea, cu ajutorul vecinilor. Acesta a eliberat curtea, care era atât de aglomerată cu gunoaie încât acestea puteau fi văzute pe Google Earth, iar în prezent lucrează la curăţarea locuinţei.

"Este şocant. Acum îmi dau seama cât de grav este de fapt. Strânsul lucrurilor este o problemă psihologică şi sunt îngrijorat. Nu mă pot schimba peste noapte, dar voi încerca. Am fost uimit că atât de mulţi oameni au făcut un efort atât de mare în atât de puţin timp. Nu mă aşteptam ca ei să renunţe la timpul lor pentru un bătrân. Am intrat singur în încurcătura asta şi eu trebuie să ies din ea", a declarat bărbatul.

Povestea lui Richard Wallace a fost filmată de jurnaliştii de la Channel 4 şi va fi prezentată în cadrul unui documentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici