Îmbrăcată în blugi şi cu ie, Udrea participă la culesul viei în Pietroasele - FOTO

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, participă, sâmbătă, la culesul strugurilor la Pietroasele, în judeţul Buzău, fiind îmbrăcată în blugi şi cu o ie şi purtând cizme de cauciuc.

555 afișări
Imaginea articolului Îmbrăcată în blugi şi cu ie, Udrea participă la culesul viei în Pietroasele - FOTO

Îmbrăcată în blugi şi cu ie, Udrea participă la culesul viei în Pietroasele (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Elena Udrea a ajuns în judeţul natal, la Pietroasele, în jurul orei 11.00, ea vizitând pentru început staţiunea viticolă din localitate, alături de Iurie Reniţă, ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti.

Îmbrăcată în pantaloni strâmţi de culoare gri, bluză de aceeaşi culoare şi cu pantofi cu tocuri înalte, Elena Udrea a discutat cu reprezentanţii staţiunii, dar şi cu un grup de foşti colegi de şcoală care au aşteptat-o în localitatea Pietroasele.

Ministrul le-a spus oamenilor că a venit la Pietroasele pentru a promova zona şi pentru a atrage turiştii într-un loc cu podgorii însemnate.

După vizita la staţiunea de la Pietroasele, ministrul Turismului a mers să-şi schimbe vestimentaţia, îmbrăcându-se adecvat pentru a participa la culesul strugurilor.

În timp ce delegaţia ministerială, dar şi ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti poartă tricouri cu însemnul "Promovez turismul în Buzău", Elena Udrea s-a echipat în blue-jeans, o ie şi cizme de cauciuc, la ora transmiterii acestei ştiri ea participând la culesul strugurilor în podgoriile staţiunii de la Pietroasele.

Jurnaliştii nu mai au acces la activităţile ministrului Elena Udrea, aceasta urmând să viziteze la orele amiezii şi alte obiective turistice din judeţul Buzău.

De altfel, Elena Udrea a anunţat şi pe blogul său că va participa la culesul strugurilor la Pietroasele.

"Asta îmi aduce aminte de practica şcolară, atunci când eram luaţi toamna la cules de fructe. Nu am uitat nici via de la Costeşti, satul bunicilor mei. Îmi aduc şi acum aminte de masa de prânz, pe pătură, sub nucul din vie, de mirosul de strugure strivit în praf, de drumul de întoarcere către casă, cu căruţa, pe înserat, şi de mustitul strugurilor în tocitoare. Sunt unele dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie pe care le poate retrăi un adult", scrie Udrea după ce afirmă că îşi dorea de mult timp să meargă la cules de de vie.

Pe blog, Udrea mai spune că şi-ar dori să vadă ca produs turistic "excursii în care, mai ales copiii de la oraşe, să cunoască frumuseţea vieţii de la ţară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici