În aşteptarea noului bebeluş regal. Meghan de Sussex ar putea naşte în orice moment. Poliţia a luat măsuri de securitate sporite

Primul copil al ducilor Harry şi Meghan de Sussex s-ar putea naşte duminică, potrivit publicaţiei The Sun, iar poliţia britanică a luat măsuri sporite de securitate pentru a îndepărta curioşii.

1662 afișări
Imaginea articolului În aşteptarea noului bebeluş regal. Meghan de Sussex ar putea naşte în orice moment. Poliţia a luat măsuri de securitate sporite

În aşteptarea noului bebeluş regal. Meghan de Sussex ar putea naşte în orice moment. Poliţia a luat măsuri de securitate sporite

Prinţul Harry al Marii Britanii şi ducesa Meghan de Sussex au decis să păstreze discreţia privind detaliile legate de naşterea primului lor copil, au anunţat, pe 11 aprilie, reprezentanţii palatului Buckingham.

"Ducele şi ducesa abia aşteaptă să împărtăşească vestea emoţionantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie", se mai arăta în comunicatul emis de palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Marii Britanii.

 

 

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Publicaţia britanică The Sun a scris că ducesa Meghan va naşte duminică.

Totuşi, duminică, prinţul Harry a participat la un maraton la Londra. Prezenţa sa nu fusese dată ca sigură, tocmai pentru că exista posibilitatea ca bebeluşul să se nască între timp.

Pentru a îndepărta curioşii, poliţia britanică a luat o decizie insolită, respectiv să interzică utilizarea dronelor în toată zona din jurul Frogmore Cottage, noua reşedinţă a ducilor de Sussex, în grădini şi în parcurile din apropiere, potrivit voici.fr. Interdicţia este aplicată deja pentru spaţiul aerian al castelului Windsor, situat la câţiva kilometri de Frogmore Cottage.

De mai multe săptămâni au apărut speculaţii privind faptul că ducesa Meghan nu va naşte la acelaşi spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, şi de mama prinţului Harry, regretata prinţesă Diana. Unele surse spun că Meghan ar putea naşte fie la un spital din Windsor, aproape de noua ei locuinţă, fie acasă, aşa cum a făcut regina Elizabeth a II-a în cazul tuturor celor patru copii ai ei.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici