În ce oraşe îşi caută oamenii de afaceri o amantă. Parisul, oraşul ideal pentru relaţii extraconjugale

Parisul ocupă primul loc în topul destinaţiilor preferate de oamenii de afaceri care caută relaţii extraconjugale, potrivit rezultatelor unui sondaj recent.

318 afișări
Imaginea articolului În ce oraşe îşi caută oamenii de afaceri o amantă. Parisul, oraşul ideal pentru relaţii extraconjugale

În ce oraşe îşi caută oamenii de afaceri o amantă. Parisul, oraşul ideal pentru relaţii extraconjugale (Imagine: Shutterstock)

Astfel, capitala franceză a fost aleasă de 52% dintre participanţii la acest sondaj, în momentul în care au fost întrebaţi unde ar prefera să aibă o aventură extraconjugală atunci când călătoresc fără partenerul de viaţă, informează newslite.tv.

Pe poziţia a doua în acest top - care a cuprins destinaţii europene - s-a situat Milano, oraş urmat de Barcelona, Bruxelles, Londra, Geneva şi Berlin.

Un purtător de cuvânt al site-ului Gleeden.com, care a realizat sondajul, a spus că sentimentele de singurătate şi libertate - dar nu şi capacitatea de a ascunde infidelităţile - au fost principalele motive pentru care respondenţii căutau aventuri sexuale.

La sondaj au participat circa 1.000 de persoane, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani, care câştigau anual peste 43.000 de lire sterline (49.400 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici