În curând, a patra parte a seriei "Fast and Furious"

Actorii americani Vin Diesel şi Paul Walker se vor reuni pentru a patra parte a seriei "Furios şi iute/ Fast and Furious", care va fi realizată de studiourile Universal.

13 afișări
Imaginea articolului În curând, a patra parte a seriei "Fast and Furious"

În curând, a patra parte a seriei "Fast and Furious"

 Potrivit site-ului hollywoodreporter.com, partea a patra a francizei de succes va fi regizată tot de Justin Lin ("Annapolis").

Scenariul va fi semnat de Chris Morgan, cel care a scris şi "Furios şi iute: Tokyo Drift". Vin Diesel se va număra printre producătorii filmului de acţiune, prin compania sa One Race Films.

Producătorii nu au dat detalii despre scenariul noului film, dar se ştie că din acesta nu vor lipsi maşinile rapide.

Filmările vor începe în primăvara anului viitor şi vor avea loc în Los Angeles, Mexic şi Republica Dominicană.

Primul film al seriei "Furios şi iute", lansat în 2001, a fost o surpriză de box office, cu încasări de 144 de milioane de dolari. Diesel şi Walker au devenit celebri datorită acestui film.

Doar Walker s-a întors pentru a juca în părţile a doua şi a treia. Diesel a avut o apariţie specială în a treia parte, "Mai furios, mai iute" (2006) în câteva scene, dar interpretarea sa a fost apreciată de critici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici