În lumea viselor cu 120 km la oră: Şofer surprins dormind, în timp ce maşina Tesla se conduce singură | VIDEO

Un bărbat a fost surprins dormind la volanul maşinii Tesla, în timp ce aceasta se conduce singură pe o autostradă din California. Maşina circula cu o viteză de 120 kilometri la oră, relatează ABC News.

19335 afișări
Imaginea articolului În lumea viselor cu 120 km la oră: Şofer surprins dormind, în timp ce maşina Tesla se conduce singură | VIDEO

Şofer surprins dormind în timp ce maşina Tesla se conduce singură

Site-ul oficial al companiei Tesla declară că fiecare autoturism are „aparatura necesară pentru capabilităţi autonome”. De asemenea, un pachet cu sistem autopilot îmbunătăţit este disponibil la preţul de 5.000 de dolari.

Pachetul promite că sistemul autopilot îmbunătăţit va „adapta viteza la condiţiile de trafic”, va „schimba automat benzile de mers fără să ceară permisiunea şoferului” şi va „părăsi autostrada atunci când locaţia stabilită în prealabil se află în apropiere”.

Tesla susţine că prin intermediul acestui sistem vehiculele sale pot parca şi pot fi chemate din garaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici