În pampers, dar pusă pe treabă sau cum sportul se învaţă de mic(ă) VIDEO

Niciodată nu este prea devreme pentru a învăţa să faci sport, mai ales când „antrenor” îţi este şi persoana de încredere şi anume tatăl.

530 afișări
Imaginea articolului În pampers, dar pusă pe treabă sau cum sportul se învaţă de mic(ă) VIDEO

Captură video

Sportul ne învaţă să fim hotărâţi, consecvenţi, determinaţi, şi ne ajută să fim sănătoşi. Şi cu cât îţi faci un obicei din a face sport, cu atât mai bine. Important este şi la ce vârstă începi şi să nu renunţi vreodată. 
 
Tot adulţilor le revine şi sarcina de a insufla copiilor dragostea pentru sport. Este şi cazul celor doi din clipul de mai jos. Doar în pampers, şi cu greutăţi pe umeri, un bebeluş face genoflexiuni alături de tatăl său. Mai pierde uneori ritmul, dar revine cu hotărâre şi duce exerciţiul până la capăt. Tatăl e acolo pentru a o ghida.
 
Într-o lume în care obezitatea (peste două miliarde de adulţi erau obezi în 2020 şi circa 14,7 milioane de copii şi adolescenţi, conform Centrului pentru Controlul bolilor şi Prevenţie) este printre primele cauze ale îmbolnăvirii grave şi decesului, sportul este „asul din mânecă” şi o „moştenire” valoroasă pe care o putem lăsa copiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici