Încă 1.000 de abonamente şi o nouă confirmare la B'estfest (Video)

Încă 1.000 de abonamente au fost puse în vânzare pentru festivalul B'estfest, care va avea loc între 4 şi 6 iulie şi la care şi-a confirmat prezenţa şi trupa Kraak & Smaak, informează organizatorii.

8 afișări
Imaginea articolului Încă 1.000 de abonamente şi o nouă confirmare la B'estfest (Video)

Programul festivalului B'estfest

Potrivit Emag!c Entertainment, abonamentele au fost puse în vânzare în magazinele Diverta şi online, pe www.myticket.ro. Un abonament B'estfest costă 240 de lei şi permite accesul la concerte între 4 şi 6 iulie şi sunt valabile doar în pre-sale, urmând ca în zilele de festival, la intrare, să fie achiziţionate doar bilete de o zi.

De asemena, olandezii de la Kraak & Smaak revin vara aceasta în România pentru a o înlocui pe Santogold în line-up-ul B'estfest, după ce aceasta a anunţat zilele trecute că, din cauza unor probleme de sănătate, şi-a anulat o serie de concerte, printre care şi cel de la Bucureşti.

După lansarea albumului de debut, "Boogie Angst", Kraak & Smaak a susţinut peste 200 de show-uri live în toată lumea, a cântat în deschiderea trupei Faithless în turneul lor european şi a participat la cele mai cunoscute festivaluri din Statele Unite ale Americii, precum Coachella Festival, SXSW Festival, Miami Winter Music Conference.

Anul acesta, trupa olandeză a lansat un nou album, "Plastic People". La începutul lunii, turneul de promovare a materialului i-a adus pe membrii Kraak & Smaak în Bucureşti, unde au concertat în cadrul festivalului indoor, Beck'sperience.

B'estfest va avea loc în aer liber, la Romexpo, în zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie - Aftershock.

Line-up-ul festivalului cuprinde nume precum Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 şi Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers şi Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko) şi Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss (11 iulie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici