Încă 1.300 de bilete, puse în vânzare la concertul Deep Purple

Modus Production, organizatorul concertului Deep Purple, de la Bucureşti, a pus în vânzare încă 1.300 de bilete, în valoare de 68 lei, la peluza secundă a stadionului Cotroceni.

2 afișări
Imaginea articolului Încă 1.300 de bilete, puse în vânzare la concertul Deep Purple

Încă 1.300 de bilete, puse în vânzarea la concertul Deep Purple

Biletele sunt disponibile la punctele TicketPoint din magazinele Diverta şi de pe http://www.ticketpoint.ro/cauta.php?q=deep+purple

Până la jumătatea lunii octombrie s-au vândut 9.000 de bilete la concertul Deep Purple, din cele 14.050 puse în vânzare iniţial. Pentru că biletele cu loc au fost epuizate rapid, organizatorii au suplimentat numărul de locuri şi, astfel, au pregătit peluza secundă a stadionului Cotroceni, pentru ca un număr cât mai mare de fani Deep Purple să aibă acces la concert.

Astfel, doritorii mai au la dispoziţie 1.300 de locuri, pentru următoarele 5 zile rămase până la concert. Din cele 2.500 de bilete la Gazon B, mai sunt disponibile aproximativ 700.

Pe 19 septembrie au fost puse în vânzare 14.050 de bilete pentru concertul pe care Deep Purple urmează să îl susţină la Bucureşti, pe 31 octombrie. Biletele au fost disponibile în 5 categorii de preţuri: VIP, 238 lei (472 bilete), Tribună, 148 lei (1712 bilete), Peluză, 68 lei (1366 bilete), Gazon A, 78 lei (8000 bilete) şi Gazon B, 38 lei (2500 bilete).

Concertul Deep Purple de la Bucureşti face parte din turneul mondial "The Rapture of the Deep", care promovează albumul cu acelaşi nume. Prima parte a turneului a debutat în SUA, în iulie.

Concertul din România va deschide partea europeană a turneului şi va fi urmat de un concert la Sofia, Bulgaria, pe 1 noiembrie. Trupa va mai concerta pe 3 noiembrie în Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie în Split, Croaţia, şi pe 6 noiembrie în Budapesta, Ungaria.

Deep Purple, fondată sub numele de Roundabout în 1968, a fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii '70 şi este cunoscută mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" şi "Child in Time". Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt consideraţi a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului şi hard rock-ului. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Trecând prin numeroase schimbări de componenţă, în prezent trupa este formată din Ian Gillan - voce, Steve Morse - chitară, Roger Glover - bas şi Ian Paice - baterie, alături de Don Airey - claviaturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici