Încă trei zile până la Summer Well, primul mare festival de lângă Bucureşti. Tot ce trebuie să ştii înainte de eveniment

  • Au mai rămas trei zile până la primul mare festival de lângă Bucureşti, de aproape doi ani încoace.
  • Intri doar cu certificat verde de vaccinare, cu test PCR sau cu test Antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore.
  • Bilete găseşti fie sub formă de abonament, pentru toate cele patru zile, fie bilete de o zi.
2454 afișări
Imaginea articolului Încă trei zile până la Summer Well, primul mare festival de lângă Bucureşti. Tot ce trebuie să ştii înainte de eveniment

Încă trei zile până la Summer Well, primul mare festival de lângă Bucureşti. Tot ce trebuie să ştii înainte de eveniment

Au mai rămas trei zile până la primul mare festival de lângă Bucureşti, de aproape doi ani încoace. După ce au fost nevoiţi să anuleze ediţia aniversară de anul trecut – John, Andi şi Vlad, oamenii din spatele Summer Well, ţi-au pregătit pentru weekendul acesta patru zile de muzică live în natură, pe unul dintre cele mai frumoase şi bine păstrate domenii aristocratice de la noi: Domeniul Ştirbey.
 
Ce trebuie să ştii, ca să fii bine pregătit de festival
 
În primul rând, accesul: Intri doar cu certificat verde de vaccinare, cu test PCR sau cu test Antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore. Te poţi testa antigen şi la intrare, la un preţ special, dar recomandarea e să vii cu testul făcut înainte.
 
Bilete găseşti fie sub formă de abonament, pentru toate cele patru zile, fie bilete de o zi. Dacă aveai abonament pentru ediţia de vara trecută, cea anulată din cauza pandemiei, el e valabil acum. Dacă ai Full Pass, începând de mâine, 10 august, îl poţi transforma direct în brăţară la Orange Smart Shop din Piaţa Victoriei, ca să nu mai stai la coadă la intrarea în festival.
 
Cum ajungi la Summer Well
 
Domeniul Ştirbey e în Buftea, la 15 kilometri de Bucureşti. Ai acolo 25 de hectare de parc, verdeaţă, clădiri istorice, ai chiar şi un lac. Poţi ajunge şi cu maşina personală, dar mai bine o laşi acasă, pentru că vei avea la dispoziţie o linie specială de autobuz, Bucureşti – Buftea şi retur.
 
În premieră poţi ajunge şi cu trenul, iei trenurile CFR din Gara de Nord cu oprire în Gara Buftea. Apoi din Gara Buftea ai la dispoziţie trotinete electrice, ca să ajungi fix la poarta festivalului. Te încurajez să mergi şi cu bicicleta, faci cam 40 de minute şi odată ajuns la Summer Well, ai acolo o parcare special amenajată şi supravegheată.
 
Ce distracţie te aşteaptă la Summer Well – The Limited Edition
 
În primul rând, festivalul a crescut cu o zi – ai patru zile de muzică live şi de activităţi fun. Ai pop-up cinema, te relaxezi la Bellevue – o zonă VIP, care-ţi oferă vizibilitate mai bună, cu bar dedicat şi tot ce trebuie, ai şi un pod nou peste lac, proaspăt construit, şi la capătul căruia, îţi spun asta în exclusivitate, te aşteaptă luna.
 
Museum of the Moon, o lună mare şi foarte instagramabilă. Despre lineup o să tot vorbim zilele astea, îţi amintesc că porţile festivalului se deschid joi şi că în prima seară ai parte de un show exclusiv: GOLAN îţi arată în premieră mondială noul lor album.
 
Woodkid, Balthazar, Modeselektor şi mulţi mulţi alţii, te aşeaptă la Buftea în acest sfârşit de săptămâna. O să fie un festival ca o vacanţă!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici