Incident INEDIT la un post de televiziune: Ce imagini au apărut pe micul ecran - VIDEO

Un incident haios produs la un post de televiziune din Turcia a provocat amuzamentul telespectatorilor şi internauţilor, deopotrivă. În timpul difuzării unui film serial pe postul Samanyolu TV, în urmă cu câteva zile, telespectatorii au avut parte de o surpriză.

5892 afișări
Imaginea articolului Incident INEDIT la un post de televiziune: Ce imagini au apărut pe micul ecran - VIDEO

Incident INEDIT la un post de televiziune: Ce imagini au apărut pe micul ecran (Imagine: Captură Video)

Într-un serial ce se vrea horror, dar ale cărui efecte speciale sunt vizibil de slabă calitate, exista o scenă în care un tânăr "încerca" să-şi salveze tatăl din mâinile unor monştri hidoşi, însă era împiedicat de focul ce ardea în jurul său.

Se pare însă că echipa tehnică a uitat să verifice dacă montajul era finalizat, astfel că cei care urmăreau pe micile ecrane filmul au văzut în loc de monştri nişte actori îmbrăcaţi în costume speciale şi în loc de flăcări l-au văzut pe actorul principal în faţa unui ecran albastru, informează site-ul turc www.haber3.com.

Potrivit sursei citate, incidentul nu a rămas fără urmări, postul de televiziune fiind nevoit să-şi ceară scuze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici