"Incredibilul Hulk", pe primul loc în box office-ul nord american (Video)

"Incredibilul Hulk", cu Edward Norton, cea mai recentă aventură a celebrului erou, ce prezintă povestea unui om de ştiinţă care cutreieră lumea sperând să găsească leacul pentru boala sa, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute.

771 afișări
Imaginea articolului "Incredibilul Hulk", pe primul loc în box office-ul nord american (Video)

"Incredibilul Hulk", pe primul loc în box office-ul nord american (Video)

Povestea uriaşului verde propusă de actorul-scenarist Edward Norton, continuare a filmului "Hulk" lansat în 2003, a avut încasări de 54,5 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Lungmetrajul animat "Kung Fu Panda", produs de DreamWorks Animation, a coborât pe locul al doilea, după ce a obţinut încasări de 34,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, care beneficiază de vocile unor actori celebri, precum Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jack Black şi Lucy Liu, prezintă povestea lui Po, un panda leneş şi lipsit de respect, care va trebui să salveze Valea Păcii de un tigru ticălos, Tai Lung. Când duşmanii apar la porţile oraşului, toate speranţele se îndreaptă spre panda, existând o profeţie care spune că acesta este "Alesul" care trebuie să salveze lumea. Po va deveni în cele din urmă un erou Kung Fu, învăţând că, dacă are încredere în sine, poate să realizeze orice doreşte.

"Întâmplarea", cel mai recent film al lui M. Night Shyamalan, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 30,5 milioane de dolari, acesta fiind urmat în top de o nouă comedie cu Adam Sandler, "Nu te pune cu Zohan", despre aventurile unui agent al Mossad-ului, al cărui vis este să devină hairstylist (16,4 milioane de dolari).

"Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", a patra parte a aventurilor eroului cult încarnat de Harrison Ford, a avut încasări de 13,5 milioane de dolari, situându-se pe locul al cincilea. Filmul a obţinut 275,3 milioane de dolari în cele patru săptămâni de prezenţă pe marile ecrane în America de Nord.

Lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune de succes "Totul despre sex" a coborât de pe al patrulea pe al şaselea loc, după ce a obţinut încasări de 10,2 milioane de dolari, în timp ce "Iron Man-Omul de Oţel" - adaptare a unei benzi desenate în care personajul principal este un inventator genial -, s-a situat pe locul al şaptelea, după ce a încasat 5,1 milioane de dolari.

Horror-ul "The Strangers", cu Liv Tyler, în regia lui Bryan Bertino (4,1 milioane de dolari), fantezia "Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian", de Andrew Adamson (1,7 milioane de dolari), şi comedia "Jackpot" (1,7 milioane de dolari) completează topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări la sfârşitul săptămânii trecute în America de Nord.

Incredibilul Hulk

Kung Fu Panda


Întâmplarea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici