"Indiana Jones 4", cel mai aşteptat film al anului

Partea a patra a francizei "Indiana Jones", în regia lui Steven Spielberg, s-a situat pe primul loc în topul celor mai aşteptate filme ale anului, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Statele Unite de un site de cinema, informează Reuters.

4 afișări
Imaginea articolului "Indiana Jones 4", cel mai aşteptat film al anului

"Indiana Jones 4", cel mai aşteptat film al anului

Titlul oficial al părţii a patra a celebrei francize produse de George Lucas este "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull", în traducere "Indiana Jones şi Regatul craniilor de cristal".

Filmul "Indiana Jones 4", cu Harrison Ford şi Cate Blanchett, va fi lansat în Statele Unite pe 22 mai 2008, cu ocazia Memorial Day (zi în care sunt comemoraţi militarii americani căzuţi la datorie), la 20 de ani de la a treia parte a seriei, "Indiana Jones şi Ultima Cruciadă".

Pe locul al doilea în topul realizat printre cinefilii americani de site-ul de cinema MovieTickets.com s-a situat continuarea unei alte francize de succes, cea a lui "Batman", "The Dark Knight", în regia lui Christopher Nolan, cu Christian Bale în rolul principal.

La sondaj au participat 2.000 de cinefili, care au fost rugaţi să evalueze nivelul lor de interes faţă de un film care urmează să fie lansat cu note de la 1 la 5.

În top au mai fost incluse continuări ale unor serii de succes, precum "Cronicile din Narnia", filme inspirate din cărţi de benzi desenate sau adaptări după filme vechi de televiziune. Doar două filme originale au intrat în top, "American Gangster", de Ridley Scott, cu Russell Crowe şi Denzel Washington, şi "I Am Legend", cu Will Smith în rolul principal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici