Video Indiana Jones, membru onorific al Institutului de arheologie din America

Harrison Ford, care a dat strălucire meseriei de arheolog prin rolul Indiana Jones, a devenit membru onorific al consiliului de conducere al Institutului de arheologie din America, cu sediul la Boston.

22 afișări

Institutul promovează misiunile arheologice şi cercetările în domeniu.

Preşedintele institutului, Brian Rose a spus că personajul lui Ford, Indiana Jones, a jucat un rol important în stimularea interesului pentru explorări arheologice, potrivit dailyherald.com.

Lansarea părţii a patra a francizei de succes, "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal/ Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull", este prevăzută în SUA, pentru 22 mai, cu ocazia Memorial Day (zi în care sunt comemoraţi militarii americani căzuţi la datorie), la 20 de ani de la a treia parte a seriei, "Indiana Jones şi Ultima Cruciadă".

Avanpremiera mondială a filmului regizat de Steven Spielberg şi produs de George Lucas va avea loc, însă, duminică, 18 mai, în timpul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici