INEDIT: Solistul unei formaţii celebre a compus o odă închinată pasiunii lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurţi

Pasiunea actorului Leonardo DiCaprio pentru pantaloni scurţi cargo, pe care îi poartă în aproape orice ocazie, de peste un deceniu, a devenit subiectul unei ode compuse de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, potrivit huffingtonpost.com.

415 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Solistul unei formaţii celebre a compus o odă închinată pasiunii lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurţi

Solistul unei formaţii celebre a compus o odă închinată pasiunii lui Leonardo DiCaprio pentru pantaloni scurţi

Chris Martin a cântat în premieră acest cântec la o gală organizată de fundaţia caritabilă înfiinţată de Leonardo DiCaprio, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în Sonoma, California.

Trupa Coldplay a fost invitată să susţină un recital la acest eveniment şi, înainte de acesta, Chris Martin s-a prezentat pe scenă pentru un moment solo, o odă închinată pantalonilor scurţi ai lui DiCaprio.

"Îl studiez îndeaproape de cinci-şase ani şi ce mi-a devenit clar a fost incredibilul său angajament faţă de industria pantalonilor scurţi cargo. Ăsta e un tip, a văzut pantalonii scurţi cargo şi şi-a spus: «Îi voi salva de la dispariţie. Ar fi trebuit să dispară din modă în urmă cu 25 de ani. Personal, voi finanţa această, să spunem, renaştere a pantalonilor scurţi cargo»", a spus Martin, potrivit unor înregistrări video publicate de un martor pe platforma de socializare online Instagram.

Apoi celebrul muzician a interpretat o odă care a început cu versurile: "Bună, sunt Leo. Ce mai faceţi?/ E o latură tristă a mea pe care vreau să o arăt/ În toate filmele mele sunt starul, vă jur/ Dar ei nu mă lasă să port ceea ce vreau să port/ Vedeţi voi, am o ţinută despre care cred că este în regulă/ Atât de mult cred asta încât o port mereu/ Veţi găsi o sută de perechi pe raftul meu/ Aşa că spuneţi regizorului că îmi aleg singur hainele/ Pantalonii mei scurţi cargo, pantalonii mei scurţi cargo".

Piesa include şi apelative ale lui DiCaprio din filmele acestuia, inclusiv "Romeo + Juliet" şi "Aviatorul", iar Chris Martin nu uită să menţioneze că eroul acestuia din "Titanic" ar fi supravieţuit aisbergului dacă ar fi purtat pantaloni scurţi.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, piesa nu va fi lansată cel mai probabil ca single, dar gala caritabilă a strâns 15 milioane de dolari pentru fundaţia lui Leonardo DiCaprio.

Mesager al păcii pentru ONU, Leonardo DiCaprio, recompensat cu premiul Oscar în 2016, este una dintre vedetele de la Hollywood care susţine de foarte mulţi ani cauza ecologistă, iar, din 1998, fundaţia sa a donat peste 80 de milioane de dolari pentru campanii dedicate mediului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici