Inelele pentru buze create de Victoria Beckham, cel mai mare dezastru din moda ultimului secol

Linia de inele pentru buze lansată de Victoria Beckham a fost desemnată într-un sondaj recent drept "cel mai mare dezastru din istoria modei din ultimul secol".

808 afișări
Imaginea articolului Inelele pentru buze create de Victoria Beckham, cel mai mare dezastru din moda ultimului secol

Inelele pentru buze create de Victoria Beckham, cel mai mare dezastru din moda ultimului secol (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit editorilor site-ului femalefirst.co.uk, deşi Victoria Beckham a reuşit să se reinventeze, renunţând la cariera de cântăreaţă şi devenind un foarte apreciat designer de modă, această "transformare" nu a generat întotdeauna reuşite comerciale, informează femalefirst.co.uk.

În timp ce activa în industria muzicală în calitate de membră a grupului pop Spice Girls, Victoria Beckham a purtat un inel pentru buze, însă acest obiect, considerat de multe persoane un accesoriu vestimentar inedit, a fost votat într-un sondaj recent drept "cel mai mare dezastru din industria modei din ultimul secol", cu 20% din totalul voturilor exprimate.

În mod şi mai surprinzător, soţul ei, fotbalistul englez David Beckham, renumit pentru pasiunea lui pentru modă, se află şi el la mică distanţă în acest sondaj.

Coafura cu codiţe rasta pe care David Beckham a purtat-o în urmă cu mulţi ani i-a adus fotbalistului britanic locul al doilea în acest sondaj, cu 19% din voturile exprimate.

Celebra rochie din carne crudă purtată de cântăreaţa Lady Gaga la ediţia din 2010 a galei MTV Video Music Awards ocupă locul al treilea în acest sondaj, cu 16% din totalul voturilor.

Starleta americană Kim Kardashian ocupă locul al patrulea - "indiferent de ţinutele pe care le poartă" -, cu 14% din voturile exprimate, iar cântăreaţa americană de muzică rap Nicki Minaj s-a clasat pe locul al cincilea, cu 10% din totalul voturilor, "indiferent de ţinutele vestimentare pe care le alege".

Topul 10 al celor mai mari "dezastre vestimentare" din ultimul secol este completat, în ordine, de cântăreaţa Tulisa Contostavlos (o rochie roz, 9% din voturi), actriţa Angelina Jolie (o rochie neagră din catifea despicată până la şold, 5% din voturi), producătorul TV Simon Cowel (indiferent de ceea ce poartă, 4% din voturi), rapperul Kanye West (haine din piele roşie, 2% din voturi) şi cântăreaţa Katy Perry (ţinute din gama West Ham, 1% din voturi).

Sondajul a fost comandat de compania Central Contracts şi a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane, care au fost invitate să numească cea mai mare "catastrofă" din domeniul modei, comisă de o serie de celebrităţi în ultimul secol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici