"Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D", lider în box office-ul românesc

Filmul "Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D/ My Bloody Valentine 3D" a fost lider în box office-ul de weekend-ul trecut, cu încasări de 135.032 de lei şi 5.846 de spectatori, informează Agenţia Champions.

542 afișări
Imaginea articolului "Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D", lider în box office-ul românesc

"Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D", lider în box office-ul românesc

"Infern de Ziua Îndrăgostiţilor", distribuit de MediaPro Distribution, a avut premiera pe marile ecrane din România pe 13 februarie. Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Quentin Tarantino ca fiind "cel mai bun film horror al tuturor timpurilor", "My Bloody Valentine 3D/ Infern de Ziua Îndrăgostiţilor" foloseşte tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coşmar de un realism de-a dreptul terifiant.

În urmă cu zece ani, o tragedie avea să schimbe orăşelul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (Jensen Ackles - "Smallville", "Supernatural"), un miner neexperimentat, a provocat un accident în mină, care a dus la moartea a cinci persoane. Singurul supravieţuitor, Harry Warden, deşi în comă profundă, şi-a căutat răzbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Îndrăgostiţilor, s-a trezit din comă şi a masacrat 22 de oameni cu un târnăcop, înainte de a fi la rândul lui ucis.

Zece ani mai târziu, Tom Hanniger se întoarce în oraş de Ziua Îndrăgostiţilor, însă marcat de accidentul pe care l-a provocat. Încercând să se împace cu trecutul, el se luptă şi cu sentimentele încă vii pentru fosta sa iubită, Sarah (Jaime King - "The Spirit", "Sin City"), care acum este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith - "Dawson's Creek"), şeriful oraşului. Dar chiar în seara aceea, după ani de linişte, ceva din trecutul întunecat al oraşului Harmony se trezeşte. Cu o mască de gaze pe faţă şi înarmat cu un târnăcop, un criminal de neoprit se dezlănţuie. Pe măsură ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah şi Axel realizează că ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a întors să se răzbune.

Pe locul al doilea în box office-ul de weekend-ul trecut s-a situat "Strania poveste a lui Benjamin Button/ The Curious Case of Benjamin Button", cu încasări de 126.070 de lei şi 7.254 de spectatori.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc s-a situat "Secrete din trecut/ Easy Virtue", un film cu Jessica Biel în rol principal.

My Bloody Valentine 3D - Trailer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici