INGREDIENTE SURPRIZĂ folosite de Bruno Mars pentru celebra coafură

Cântăreţul Bruno Mars foloseşte o reţetă pe bază de margarină, care mai include fructe de pădure şi chipsuri, pentru a da volum coafurii sale, informează contactmusic.com.

368 afișări
Imaginea articolului INGREDIENTE SURPRIZĂ folosite de Bruno Mars pentru celebra coafură

INGREDIENTE SURPRIZĂ folosite de Bruno Mars pentru celebra coafură (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Artistul în vârstă de 26 de ani este cunoscut nu doar pentru muzica sa, ci şi pentru coafura lui impresionantă.

"Nu pot să vă dau reţeta exactă folosită de expertul meu în coafură, dar ea conţine multă margarină, fructe de pădure şi sucul lor şi, în mod surprinzător, chipsuri Popchips. Astfel părul meu stă aşa cum vreau eu pentru o vreme", a spus Bruno Mars.

Peter Gene Hernandez, născut pe 8 octombrie 1985, cunoscut sub numele de scenă Bruno Mars, este un cântăreţ, compozitor şi producător muzical american, care i-a avut ca modele pe Little Richards, Elvis Presley şi Michael Jackson.

Graţie albumului său de debut, "Doo-Wops & Hooligans", lansat în octombrie 2010, care include piese precum "Just the Way You Are" şi "Grenade", Bruno Mars a primit şapte nominalizări la premiile Grammy 2011, impunându-se la categoria "cel mai bun cântăreţ pop".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici