Inna, invitată sâmbătă la "Ce se întâmplă, Doctore?"

Cântăreaţa Inna este invitată, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, Doctore?", difuzată de Pro TV de la ora 10.00, informează postul de televiziune.

248 afișări
Imaginea articolului Inna, invitată sâmbătă la "Ce se întâmplă, Doctore?"

Inna, invitată sâmbătă la "Ce se întâmplă, Doctore?"

În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" şi "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile internaţionale.

În ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, Doctore?" de la Pro TV, artista nominalizată la categoria "Best European Act" la MTV European Music Awards 2010, eveniment ce va fi transmis live de postul de televiziune duminică, de la 20.00, dezvăluie care sunt secretele siluetei sale de invidiat. Deşi succesul de care se bucură implică o viaţă foarte agitată, în care petrece mult timp prin hoteluri şi aeroporturi, tânăra cântăreaţă nu se abate de la regimul de viaţă sută la sută sănătos.

"Nu mănânc prăjeli pentru că nu sunt sănătoase. Aşa m-a învăţat mama: să nu mănânci cartofi prăjiţi niciodată. Noi nu avem cartofi prăjiţi niciodată în casă", a mărturisit artista pentru emisiunea "Ce se întâmplă, Doctore?", prezentată de Oana Cuzino.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Camelia Şucu, Valentina Pelinel şi Mădălina Drăghici povestesc reprezentantelor sexului frumos care sunt metodele lor de înfrumuseţare în timp record.

De asemenea, esteticianul Michelle Peck, cea care se ocupă de imaginea impecabilă a Madonnei, dezvăluie câteva dintre secretele starului internaţional în ceea ce priveşte îngrijirea corporală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici